Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο τελικός κυπέλλου Ηρακλής Ψαχνών-Λήλας Βασιλικού.



Εβδομάδα Κυπέλλου Ελλάδας είναι αυτή που ξεκινάει, καθώς την Τετάρτη και την Πέμπτη (8-9/2) θα γίνουν τα πρώτα ματς της προημιτελικής φάσης.

Στην Εύβοια όμως, όλοι περιμένουν τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ηρακλή Ψαχνών και τον Λήλα Βασιλικού.

Ένας τελικός που θα γίνει οριστικά το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, μετά την οριστική ημερομηνία, κλείδωσε και η έδρα του τελικού, που θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας, παρά το αρχικό "όχι" του ΔΟΑΠΠΕΧ!

Το καρναβάλι πήγε να ανάψει "κόκκινο"

Η ΕΠΣ Ευβοίας αιτήθηκε στον ΔΟΑΠΠΕΧ την παραχώρηση του Δημ. Σταδίου, αλλά ο Οργανισμός, απάντησε αρχικά αρνητικά(!), για τον λόγο, ότι το Σαββατοκύριακο 25-26/2, η πόλη της Χαλκίδας θα φιλοξενήσει το καρναβάλι, αλλά και τη λευκή νύχτα, γεγονός που προϋποθέτει μεγάλη προσέλευση κόσμου, αλλά και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σχεδόν σε όλη την πόλη.

Από τον ΔΟΑΠΠΕΧ λοιπόν, θεωρήθηκε ότι η 25η Φλεβάρη δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη ημερομηνία για να διεξαχθεί ο τελικός στο Δημοτικό Στάδιο.

Θα πρέπει να διευκρινιστεί πάντως, ότι ο ΔΟΑΠΠΕΧ δεν είχε "θέμα" με την παραχώρηση του Σταδίου, αλλά με τη μέρα διεξαγωγής του τελικού που πέφτει πάνω στο καρναβάλι.

Επομένως η ΕΠΣΕ θα έπρεπε, ή να αλλάξει την ημέρα του τελικού, ή να τον "οδηγήσει" στο Ενωσιακό στο Πέι Δοκού.

Το "όχι" έγινε "ναι"

Όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα όμως, οι αρχικές αντιρρήσεις για τη διεξαγωγή του τελικού στο Δημοτικό Στάδιο την 25η Φλεβάρη ...κάμφθηκαν, κι έτσι, το μεγάλο παιχνίδι Ηρακλής Ψαχνών-Λήλας Βασιλικού θα γίνει κανονικά στο Δημοτικό Στάδιο στις 25 Φλεβάρη (πιθανότατα στις 3 μ.μ.).

Να σημειώσουμε επίσης, ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο (25-26/2/17) δεν θα γίνουν αγώνες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ.

ΠΗΓΗ

Σχόλια