Συνάντηση ομάδας διάσωσης για την προστασία του Κολοβρέχτη. Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς.



Την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο παλιό Δημαρχείο της Χαλκίδας της ομάδας για την διάσωση του Κολοβρέχτη, όπου παρευρέθηκαν πολλοί πολίτες αλλά και μέλη της ομάδας, όπου αντάλλαξαν απόψεις για την προστασία του υδροβιότοπου. Το παρόν στην συνάντηση αυτή έδωσε και ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς ο οποίος στάθηκε υπέρ της προστασίας του Κολοβρέχτη ενώ κατά σε όσους τον μολύνουν, τον ρυπαίνουν και τον καταπατούν. Ο Δήμαρχος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, που έχουμε στην διάθεσή μας, έχει πλήρη φάκελο για τον υδροβιότοπο και σχεδιασμό για την προστασία αυτού.




Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ομάδα διάσωσης του Κολοβρέχτη, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιήσει και άλλες συναντήσεις και ενδέχεται να υπάρξει και ημερίδα με επιστήμονες ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες σχετικά με το θέμα, ενώ θεωρούν ότι το ζήτημα θα πρέπει να έλθει προς συζήτηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχόλια