Ευχαριστήριο Διευθυντή 3ου Δημοτικού σχολείου Ψαχνών Θεόδωρου Μπισμπικόπουλου


Ευχαριστήριο Διευθυντή 3ου Δημοτικού σχολείου Ψαχνών Θεόδωρου Μπισμπικόπουλου


Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που γέμισαν ασφυκτικά το αμφιθέατρο του σχολείου μας την Τετάρτη 15/3, για να παρακολουθήσουν την επιμορφωτική εσπερίδα με θέμα: «Συνεργασία και διαχείριση συγκρούσεων στη σχέση σχολείου – οικογένειας».
Να εκφράσω τις ευχαριστίες προς τους ομιλητές, τον κ. Μητάκο Δημήτριο, την κ.. Καραγκούνη Νίκη, την κ. Αθανασίου Χρύσα, τον κ. Καρβελά Γεώργιο και την κ. Καλαβρή Χριστίνα για τις εξαιρετικές εισηγήσεις τους, ιδιαίτερα την κ. Καλαβρή, γιατί η βοήθεια της στην διοργάνωση της εσπερίδας ήταν πολύτιμη.
Επίσης, τον Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων κ. Ψαθά Γεώργιο, την Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Βασιλείου Μαρία, την Πρόεδρο της ΔΙ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ κ. Μύταλα Ευαγγελία, για την παρουσία τους στην επιμορφωτική συνάντηση, που παρά το φόρτο εργασίας τους, παρακολούθησαν μέχρι τέλους την εκδήλωση. Θα ήθελα να επισημάνω ότι η συνεργασία μας σε θέματα παιδείας είναι πάντα εξαιρετική.
Τέλος, όλους τους συναδέλφους μου αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών για την εξαιρετική συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια τους.
Συγχαρητήρια σε όλους….

Σχόλια