Με επιτυχία η Συζήτηση-Ομιλία στο Δημοτικό σχολείο της Τριάδας θέμα: "Ο ρόλος των φορέων κοινωνικοποίησης στην ανάπτυξη συμβουλευτικής δράσης με τα παιδιά". Φωτογραφικό Υλικό



Μια ακόμη επιτυχημένη επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Τριάδας, στα πλαίσια συνεργασίας του Δημοτικού Σχολείου Τριάδας, με την ενορία του Αγίου Σπυρίδωνος και των προγραμματισμένων συναντήσεων του παρόντος σχολικού έτους. Την ημερίδα χαιρέτισε ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κος Δημήτριος Ντόβας και ο εφημέριος του χωριού πατέρας Φώτιος Πάσχος. Παρούσα στην ημερίδα ήταν και η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα Ευαγγελία.
Ομιλήτριες στην ημερίδα ήταν η κα. Νίκη Καραγκούνη, Κοινωνική Ανθρωπολόγος και η κα. Χριστίνα Καλαβρή ψυχολόγος, επιστημονικοί συνεργάτες της ΔΗΚΑΔΙΜΕ. Συζήτηση- ομιλία είχε θέμα: "Ο ρόλος των φορέων κοινωνικοποίησης στην ανάπτυξη συμβουλευτικής δράσης με τα παιδιά". Μετά το πέρας των ομιλιών, αναπτύχθηκε εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων και των δυο επιστημόνων και δόθηκαν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα.

Σχόλια