Αλλαγές στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ. Σταθερή η Μύταλα-Τζεράνη. Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται.



Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από την μεριά της συμπολίτευσης ανακατατάξεις υπάρχουν στην διοίκηση της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, οι οποίες θα επισημοποιηθούν την Τετάρτη 29 Μαρτίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και ειδικότερα κατά την συζήτηση του 18ου θέματος, το οποίο αφορά το παρόν ζήτημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, παραιτείται ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Λεοντής και τον διαδέχεται ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης κος Αντώνης Μιχελής.

Από εκεί και πέρα επιστρέφει στο Δ.Σ της ΔΗΚΑΙΔΜΕ ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κος Παναγιώτης Μακρής, ο οποίος είχε παραιτηθεί από αυτή την θέση όταν είχε εισέλθει στην θέση του δημοτικού συμβούλου, μετά από την παραίτηση Μπούρα. Ενώ την είσοδό του στο Δ.Σ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ ως μέλος κάνει και ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Κώστας Στούπας.

Από την ΔΗΚΑΔΙΜΕ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι αποχωρούν οι αντιδήμαρχοι κα Μαρία Βασίλείου και ο κος Αντώνης Σπαθής. Αποχωρεί επίσης και η κα Κούρνη, η οποία όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, θα βοηθήσει εκτός Δ.Σ σε ότι μπορεί την ΔΗΚΑΔΙΜΕ.

Ενώ επίσημη θεωρείται και η παραίτηση από το Δ.Σ. της ΔΗΚΑΔΙΜΕ του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης κου Λαφαζάνη, ο οποίος θα αντικατασταθεί από τον πρώην Δήμαρχο κο Μπουροδήμο, όπως αναφέρουν οι περισσότερες πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας. Ενώ κάποιοι θέλουν να μιλούν για αντικατάσταση από τον κο Λάμπρου, κάτι το οποίο όμως δεν φαίνεται να έχει βάσεις. Κύκλοι φίλα προσκείμενοι προς την συμπολίτευση για την είσοδο Μπουροδήμου στο Δ.Σ. της ΔΗΚΑΔΙΜΕ λένε ότι "εάν είναι ο κος Μπουροδήμος αντικαταστάτης του κου Λαφαζάνη τότε μιλάμε για μείωση των δημοτικών συμβούλων της μειζονος αντιπολίτευσης από τον πρώην Δήμαρχο και ότι εισέρχεται σε αυτή επειδή νιώθει ότι απειλείται από την δράση της και την ενίσχυση της δημοτικής αρχής Ψαθά ".

Κλείνοντας θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην θέση του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης παραμένει η κα Μύταλα-Τζεράνη Ευαγγελία, η οποία όπως μας δήλωσε φέρνει και άλλες καινοτομίες στα πολιτιστικά και όχι μόνο, τις οποίες θα αποκαλύψει εν καιρώ.

Σχόλια