Κουλοχέρης προς Ψαθά: "Τι σκοπεύετε να κάνετε φέτος σχετικά με την τουριστική προβολή του Δήμου μας";



Ένας από τους κύριους πυλώνες της οικονομίας της χώρας μας είναι ο τουρισμός. Στο θέμα αυτό και ειδικότερα στην τουριστική διαφήμιση του Δήμου μας τοποθετήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Ανδρέας Κουλοχέρης απευθύνοντας ερώτημα προς τον Δήμαρχο κο Ψαθά για το πως σκοπεύει φέτος να προβάλλει τουριστικά τον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος τοποθετούμενος στο συγκεκριμένο ερώτημα ανέφερε ότι στην καινούργια ιστοσελίδα που ετοίμασε ο Δήμος και η οποία παρουσιάστηκε σε όλους τους υπαλλήλους, θα υπάρξει χώρος όπου θα βρίσκονται τουριστικοί προορισμοί του Δήμου μας. Επίσης αναφέρθηκε σε κάποιες κινήσεις που είχαν γίνει όταν ήταν αντιδήμαρχος ο κος Χασάνδρας, όπως προβολή σε ένθετα εφημερίδων, όπως "το Έθνος", προβολή της περιοχής μας σε τηλεοπτικούς σταθμούς και όχι μόνο.

Πάντως, αν και δεν έγινε αναφορά στην τελευταία συνεδρίαση, υπάρχουν αρκετοί τρόποι τουριστικής προβολής στον Δήμο μας, όπως πολλές φορές έχει αναφερθεί, τους οποίους από την μεριά του ο Δήμος θα πρέπει να τους αξιοποιήσει. Στην περιοχή μας μπορεί να αναπτυχθούν πολλά είδη τουρισμού, συνεδριακός, θρησκευτικός, οικολογικός, εναλλακτικός κ.ο.κ. Έτσι θα βοηθηθεί και η τοπική οικονομία ειδικά σήμερα που βιώνουμε όλοι την οικονομική κρίση στο "πετσί" μας.

Σχόλια