Ο Μίλτος Μπαράκος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.



Με σύμμαχο τον καλό καιρό περισσότεροι από 21.000 δρομείς πλημμύρισαν τους δρόμους της Αθήνας με αφορμή τη μεγάλη διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ. Άνθρωποι κάθε ηλικίας από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

H πρώτη εκκίνηση δόθηκε στις 09.00 με τον Ημιμαραθώνιο, ενώ λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήραν οι συμμετέχοντες στον αγώνα των 3χλμ. Ο αγώνας των 5χλμ. ξεκίνησε στις 11:45 συγκεντρώνοντας και τους περισσότερους δρομείς της διοργάνωσης. Η αυλαία έπεσε λίγο πριν τις 14:00 και όλοι συμφώνησαν ότι η διαδρομή, η μουσική που ακουγόνταν παντού, οι θεατές που βρίσκονταν σε κάθε σημείο του αγώνα, σε όλη την πόλη, οι εθελοντές με τη βοήθεια, το χειροκρότημα και τα ενθαρρυντικά τους μηνύματα αλλά και ο υπέροχος καιρός, συνέβαλλαν σε μια ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση.

Στον ημιμαραθώνιο, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετείχαν και δρομείς και από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, μεταξύ των οποίων και ο Μιλτιάδης Μπαράκος, ο οποίος έχει συμμετάσχει όλα αυτά τα χρόνια σε πολλούς Μαραθώνιους και Ημιμαραθώνιους.

Σχόλια