Στις 22 Απριλίου ο Δρόμος Θυσίας "Αγγελής Γοβιός" στα Ψαχνά, με την παρουσία αθλητών παγκοσμίου εμβέλειας.



Εχθές πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ΔΗΚΑΔΙΜΕ με τη νέα σύνθεσή της και ένα από τα θέματα όπου συζητήθηκαν ήταν ο Δρόμος Θυσίας "Αγγελής Γοβιός" ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 22 Απριλίου στην πόλη των Ψαχνών. Αν και έχει αρχίσει ο συγκεκριμένος "δρόμος" να γίνεται από το 2012, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όπως τονίστηκε στην χθεσινή συνεδρίαση τόσο από την πρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα όσο και από το νέο μέλος της κο Μιλτιάδη Μπαράκο, διοργανώνεται από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και για πρώτη χρονιά θα συμμετέχουν και άτομα με ειδικές ικανότητες, όπου θα τρέξουν την διαδρομή των χιλίων μέτρων.




Στον συγκεκριμένο δρόμο θυσίας, όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος θα συμμετέχουν ονόματα παγκόσμιας εμβέλειας με πολλές διακρίσεις και όχι μόνο. Για την περιοχή των Ψαχνών και όχι μόνο, αυτή η διοργάνωση είναι γιορτή και στο τέλος θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες μετάλλια, ενώ θα υπάρξουν και ειδικές βραβεύσεις.




Ο κος Μπαράκος στην χθεσινή συνεδρίαση και κατά την συζήτηση του παρόντος θέματος ευχαρίστησε όλο το Δ.Σ της ΔΗΚΑΔΙΜΕ που υπερψήφισε το θέμα αλλά και τους Δημάρχους τόσο τον κο Ψαθά όσο και τον κο Μπουροδήμο αλλά και όλους όσους συμμετέχουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Όλοι ελπίζουν να στεφθεί αυτή με επιτυχία όπως βέβαια συνέβη και τις προηγούμενες χρονιές.

Σχόλια