Έκθεση Καλών Τεχνών από την Τετάρτη στα Ψαχνά

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε την έκθεση ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ που διοργανώνει για δευτερη χρονιά ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων μέσω της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, θεωρεί χρέος της να αναδείξει το πολιτιστικό και πνευματικό δυναμικό του τόπου μας που μέσα από αυτό αναδεικνύεται ο πολιτισμός, με την σκέψη ότι θα γίνει πλέον θεσμός στο Δήμο μας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 19-04-2017 έως 25-04-2017 στα Διατηρητέα Κτίρια της Κεντρικής Πλατείας των Ψαχνών.
Στην έκθεση θα εκθέσουν έργα τους Καλλιτέχνες από τον Δήμο μας, Ζωγράφοι, Αγιογράφοι, Γλύπτες παντός υλικού και Δημιουργοί χειροποίητου κοσμήματος που αρκετοί έχουν καταξιωθεί και βραβευθεί περισσότερο εκτός Δήμου, πιστεύουμε τους χρωστάμε την στήριξή μας.
Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για μας να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και τιμή για τους συμμετέχοντες Καλλιτέχνες. Ειδικότερα θα είναι χαρά μας να επισκεφθούν την έκθεση νέοι άνθρωποι, μαθητές συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, φοιτητές, εκπολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες που παράγουν πολιτισμό και άνθρωποι που ασχολούνται με την τέχνη και γενικά το πνεύμα, αλλά και όλοι οι πολίτες να θαυμάσουν τα έργα των δημιουργών αυτών.
Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την πρώτη ημέρα της έκθεσης στις 06:30 το απόγευμα.

Σχόλια