Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης Καλών Τεχνών του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. Φωτογραφικό υλικό



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν εχθές το απόγευμα τα εγκαίνια της έκθεσης Καλών Τεχνών, που διοργανώνει ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων και η ΔΗΚΑΔΙΜΕ. Το παρόν έδωσαν οι κ.κ. Αγιασοφίτης και Σίδερης, ως εκπρόσωποι της αστυνομίας, ο κος Κελαϊδίτης, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, οι βουλευτές Ακριώτης και Πρατσόλης, ο κος Μακαρίου, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς, οι αντιδήμαρχοι Ματράκας,Κορώνης, Βασιλείου, ο πρόεδρος του Δ.Σ κος Κοντογιάννης, Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως Μακρής, Στούπας, Μουρτζιλάκης,η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα-Τζεράνη Ευαγγελία, οι περισσότεροι εκ των καλλιτεχνών που εκθέτουν τα έργα τους και αρκετοί πολίτες.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 25 Απριλίου και θα είναι ανοιχτά από τις 9:30 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι και από τις 5:30 το απόγευμα έως τις 9:30 το βράδυ.

Η έκθεση, η οποία διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, σκοπό έχει την αναβάθμιση των πολιτιστικών δρώμενων στον Δήμο μας, φιλοξενώντας έργα ντόπιων και όχι μόνο καλλιτεχνών και γενικότερα ανθρώπων οι οποίοι έχουν ανησυχίες τις οποίες εκφράζουν καλλιτεχνικά, δημιουργώντας μία διαφορετική αισθητική σε μία κοινωνία που υποφέρει από απύθμενο λαϊκισμό και συμπτώματα υποβάθμισης κοινωνικών συμπεριφορών στην καθημερινότητά της. Είναι η απάντηση του δημιουργικού κομματιού της κοινωνίας απέναντι στην τοπική παγιωμένη αντίληψη του κουτσομπολιού και του πολιτισμού της υποκουλτούρας που δυστυχώς μας ταλαιπωρεί στην καθημερινότητά μας.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:




























Σχόλια