Επίσκεψη του Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών "Καπετάνιου" στην έκθεση καλών τεχνών στα Ψαχνά. Φωτογραφικό υλικό

Το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Καπετάνιου πραγματοποίησε επίσκεψη και μαζί διαδραστικό μάθημα αγγλικών στο χώρο της 2ης Έκθεσης Καλών Τεχνών Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων, στα διατηρητέα κτίρια της Κεντρικής Πλατείας, το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου!

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα έργα τέχνης, να παρατηρήσουν την ποικιλία χρωμάτων και στυλ και να κάνουν τις ερωτήσεις τους στην καλλιτέχνη κυρία Κονδυλία Σκαρλή-Δανίκου, η οποία τους εξήγησε πώς θα σχεδιάζουν τις ζωγραφιές τους με προοπτική, σαν επαγγελματίες!
Επίσης, παρακολούθησαν την ιστορία της τέχνης μέσα από την προβολή εικόνων, όπου συζήτησαν στα αγγλικά για τα χαρακτηριστικά της καλλιτεχνικής έκφρασης των διαφόρων ιστορικών περιόδων και πολιτισμών και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν τις εμπειρίες τους στο χαρτί, αφού προβλεπόταν αυτή η δυνατότητα για όλους τους μαθητές από τους διοργανωτές.
Αυτές οι δραστηριότητες προάγουν την έκφραση και τη συναισθηματική νοημοσύνη των μαθητών, μέσα από κοινές εμπειρίες. Οι μαθητές παρακολούθησαν όλα τα εργαστήρια με χαρά και ενδιαφέρον.





Σχόλια