Στάθης Παπανδρέου: "Επίθεση Τούρκων φιλάθλων σε Ευβοιώτες"



Επίθεση από Τούρκους στον τελικό του Final 4 στην Κωνσταντινούπολη, όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική εφημερίδα egnomi ο Στάθης Παπανδρέου, γιος του πρώην Νομάρχη Ευβοίας Νίκου Παπανδρέου και της πρώην βουλευτού Ουρανίας, δέχθηκε μία ομάδα Ευβοιωτών, που είχε ταξιδέψει ως την Πόλη για να δει τον τελικό.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η στεναχώρια από την ήττα στον τελικό κράτησε μια στιγμή, αλλά η περηφάνια γι΄αυτή την ομάδα κρατάει για πάντα» είπε ο ίδιος στο egnomi.gr και συνέχισε:

«Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά παίξαμε έναν τελικό στην έδρα του αντιπάλου, με χορηγούς της διοργάνωσης Τούρκους. Σε ένα γήπεδο που είχε κατακλυστεί από αφηνιασμένους οπαδούς της Φενέρ».

Σύμφωνα με τον Στάθη, οι Τούρκοι ήταν αφηνιασμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του Final-4. Όπως έγινε γνωστό, άλλωστε, έκαναν επιθέσεις κατά Ελλήνων οπαδών και τραυμάτισαν με μαχαίρι ένα από αυτούς.

«Επίθεση από καμιά 20αριά Τούρκους δέχθηκε και η παρέα μου. Μας ξεμονάχιασαν σε ένα αδιέξοδο δρομάκι και έψαχναν τα ρούχα μας για να δουν αν είμαστε οπαδοί του Ολυμπιακού. Ευτυχώς δεν φορούσαμε διακριτικά της ομάδας μας και γλιτώσαμε» σημείωσε ανακουφισμένος ο Στάθης Παπανδρέου.

Σχόλια