Ευχαριστίες από την Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων ευχαριστεί θερμά τους Δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη ν ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην 4η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαίου 2014 στο Γυμνάσιο Ψαχνών.
Η προσέλευση των εθελοντών τακτικών και μη καθώς και πολλών νέων ήταν μεγάλη .
Η συμμετοχή των δημοτών , κυρίως όμως η συμμετοχή της νεολαίας του του τόπου μας που ήταν εντυπωσιακή , αποδεικνύει πως το μήνυμα πέρασε …άγγιξε τις καρδιες σας και μας δίνει δύναμη , κουράγιο και πείσμα να συνεχίσουμε αυτό το όμορφο έργο της συνεισφοράς και του εθελοντισμού .
Σας ευχαριστούμε θερμά ….


Σημείωση : Όσοι πολίτες δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ήμερα αυτή για να δώσουν αίμα και το επιθυμούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χαλκίδας καθημερινά και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων .

Η Επιτροπη Αιμοδοσιας του Δημου Διρφυων - Μεσσαπιων υλοποιωντας την 4η Εθελοντικη Εθελοντικη Αιμοδοσια θα ηθελε να εκφρασει τις ευχαριστιες της και στους χορηγους της. Η αυθορμητη προσφορα τους δειχνει εμπρακτα ενδιαφερον τους για τα κοινωνικα δρωμενα του τοπου αλλα και την αγαπη προς τον συνανθρωπο. Τους ευχαριστουμε θερμα για τη γενναιοδωρη προσφορα τους και ειμαστε σιγουροι πως θα ειναι κοντα μας οποτε και οταν τους χρειαστουμε.
Ευχαριστουμε για την υποσυηριξη:
5φ (χυμους αναψυκτικα)
Δημοσθενης Βαλαης (χυμους -αναψυκτικα)
Αθανασιος Ευαγγελινος (χυμους -αναψυκτικα)
Αντωνης Νανος
Λαμπρος Γραμματικος
Λευτερης Καρατζας(αντιπροσωποςτης CC 3E)
Ημίωρο

Η Επιτροπη.

Η Επιτροπη Αιμοδοσιας του Δημου Διρφυων - Μεσσαπιων αισθανεται την αναγκη να ευχαριστησει τα Μ.Μ.Ε , ηλεκτρονικο τυπο , ραδιοφωνο , του Νομου Ευβοιας και της ευρυτερης περιοχης Στερεας Ελλαδας για την.ενημερωση και προβολη της 4ης Εθελοντικης Αιμοδοσιας του Δημου Διρφυων - Μεσσαπιων , η οποια βοηθησε σημαντικα .
Τετοιες ενεργειες προαγουν και στηριζουν τον εθελοντισμο.
Ευχαριστουμε θερμα .
Η Επιτροπη

Σχόλια