Συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο διήμερο αγώνα Dirfys Trail.



Εχθές το πρωί και ώρα 12:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου για τον πρώτο αγώνα Dirfys Trail που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου.

Στους δημοσιογράφους αρχικώς μίλησε ο Πρόεδρος του Πανευβοϊκού Συλλόγου Καλός Σαμαρείτης πατήρ Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους που διοργανώνεται αυτός ο πρώτος αγώνας στην πανέμορφη Διρφυ, οι οποίοι είναι η ανάδειξη των ομορφιών της περιοχής, η προσφορά μέσω του αθλητισμού, και τρίτον ο φιλανθρωπικός στόχος για την ενίσχυση του Πανευβοϊκού Συλλόγου Καλός Σαμαρείτης όπου το έργο του είναι μεγάλο και σημαντικό.

Ευχαρίστησε ο πατήρ Τιμόθεος όλους όσους θα συμμετέχουν και θα βοηθήσουν στην διοργάνωση του διήμερου, όπως τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων, τα μέλη του Πανευβοϊκού Συλλόγου Καλός Σαμαρείτης, την ομάδα Διασωστών Ευβοίας, το Αθλητικό Σωματείο Τρίτων, τα γυμναστήρια Body and Soul (τα οποία πέραν της βοήθειας θα συμμετέχουν και με πρόγραμμα Zumba στις παράλληλες εκδηλώσεις που θα γίνουν στην περιοχή) που βρίσκονται στην Χαλκίδα, τον Χορευτικό Σύλλογο Καθενών "Έρια", τον Πολιτιστικό Σύλλογο Στενής "Ο Βράχος", τους συλλόγους Κρητών και Ποντίων όπου θα χορέψουν σε παράλληλες εκδηλώσεις το Σάββατο 10 Ιουνίου, το εργαστήρι Καλών Τεχνών Μυταρά, που θα συμμετέχει και αυτό σε παράλληλες εκδηλώσεις το Σάββατο 10 Ιουνίου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα-Τζεράνη Ευαγγελία, ο αντιδήμαρχος κος Κορώνης Πέτρος, ο κος Τάγκης Ηλίας του Αθλητικού Σωματείου Τρίτων και η κα Βάσω Χατζηισαΐα.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και για όσους ενδιαφέρονται για την φόρμα εγγραφής μπορούν να κάνουν κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/dirfystrails/

Η προσπάθεια αυτή πρέπει να στηριχτεί απ' όλους μας διότι προβάλλει τις ομορφιές της περιοχής μας, το πνεύμα προσφοράς και άμιλλας και παράλληλα την φιλανθρωπία και την αλληλεγγύη. Ραντεβού το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου στην πανέμορφη Δίρφυ, να τρέξουμε και να απολαύσουμε την φύση όλοι μαζί.

Σχόλια