Dirfys Trails: 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο όρος Δίρφυς

Στα πλαίσια της κοινωνικής παρέμβασης αλλά και της συνεργασίας φορέων και Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουνίου 2017 ο 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο όρος ΔΙΡΦΥΣ στη Στενή Ευβοίας.
Ο αγώνας υλοποιείται με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Πανευβοϊκό Σύλλογο 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ', τον Αθλητικό Όμιλο Τρίτων Χαλκίδας και την συμμετοχή της Αθλητικής Ακαδημίας Χαλκίδας και την υποστήριξη του Δήμου ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ.


Ο αγώνας έχει στόχο την προώθηση του αθλητισμού και την ανάδειξη του φυσικού κάλους της περιοχής της Στενής αλλά και του φημισμένου Όρους Δίρφυς,παράλληλα δε,έχει φιλανθρωπικό σκοπό,αφού μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση των στόχων και σκοπών του Συλλόγου 'Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ'.

Το Σάββατο 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί παιδικός αγώνας 800 μέτρων και Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 8 χιλιομέτρων και παράλληλα πολλές εκδηλώσεις,όπως μαθήματα ζωγραφικής από το Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας,πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής,αφήγηση παραμυθιών και πολλά άλλα. Γνωριμία με τον ορεινό αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στη Δίρφυ (γνωριμία με τον ορεινό αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων) και η τελετή απονομής επάθλων.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής για τον 1ο Ορεινό Αγώνα Δρόμου στο όρος Δίρφυς.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 6932654519
E-mail: dirfystrails@gmail.com

Σχόλια