"Μεσσάπεια 2017": 13 Ιουλίου συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση


Η Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη (ΔΗΚΑΔΙΜΕ), Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων για άλλη μια χρονιά θα πραγματοποιήσει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις "ΜΕΣΣΑΠΕΙΑ 2017" οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από 1-07-2017 ημέρα Σάββατο έως 13-07-2017 ημέρα Πέμπτη στα ΨΑΧΝΑ την πρωτεύουσα του Δήμου.


Για Δεκατρείς (13) ημέρες θα χαρίσουμε χαρά και διασκέδαση στους συμπολίτες μας, στις δύσκολες ημέρες που περνάμε χωρίς κανένα κόστος. Τα "Μεσσάπεια 2017" θα περιλαμβάνουν κάθε είδους πολιτιστικών δραστηριοτήτων και παραδοσιακών δρώμενων, από διάφορους συλλόγους, εκπολιτιστικούς, χορευτικούς, χορωδίες, αθλητικούς, πολεμικών τεχνών, γυμναστήρια, Σχολές Μοντέρνου Χορού και Ωδεία, διάφορα μουσικά νεανικά σχήματα με πολλά είδη μουσικής μοντέρνας, λαϊκής και παραδοσιακής, αναπαράσταση του Ψαχνιώτικου γάμου, θέατρο για μεγάλους, θέατρο Σκιών για τους μικρούς φίλους μας, με κορυφαία εκδήλωση, την κεντρική συναυλία, με ερμηνευτή τον ταλαντούχο και αγαπητό τραγουδιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΣΗ και την παρέα του, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στις τρεις πλατείες των Ψαχνών, δηλαδή πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Μποδοσάκη και πλατεία Αγίου Νικολάου.

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί βραδιές καλοκαιρινές, χαρούμενες μακριά από το άγχος και τις πικρίες της καθημερινότητας.

Σχόλια