Με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Δημήτρη Καρακατσάνη στα Ψαχνά. Φωτογραφικό υλικό

Μία παροιμία αναφέρει ότι μία φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις. Και αν το πάμε ένα βήμα πιο πέρα ένας πίνακας ζωγραφικής, ο οποίος πραγματικά "σου μιλάει" και ο οποίος σου αγγίζει την καρδιά, την ψυχή, το μυαλό και όλη σου την ύπαρξη, είναι αμέτρητες λέξεις. Και πραγματικά όλοι οι πίνακες του Δημήτρη Καρακατσάνη, μιλάνε στις ψυχές όλων με την ζωντάνια τους, με την φυσικότητά τους και θέλουν σε όλους κάτι να πουν, όπως και σε όσους βρέθηκαν εχθές στα εγκαίνια της έκθεσής του, που έγιναν στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων στα Διατηρητέα στο κέντρο των Ψαχνών. Η έκθεση διοργανώθηκε από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και την ΔΗΚΑΔΙΜΕ. Η έκθεση τελεί και υπό την αιγίδα του ΟΜΙΛΟΥ για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.


Το παρόν στα εγκαίνια έδωσαν ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα-Τζεράνη Ευαγγελία, εκπρόσωποι από τον όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, συγγενείς του καλλιτέχνη και λάτρεις των τεχνών.

Η έκπληξη στα χθεσινά εγκαίνια ήταν ένας πίνακας ζωγραφικής που απεικόνιζε τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων κο Ψαθά και ο οποίος χαρίστηκε από τον ζωγράφο προς τον Δήμο.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 14 Ιουνίου.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:









        

Σχόλια