Συγκλονίζει η ιστορία του μικρού Βαγγέλη που παλεύει με τον καρκίνο

Τρία χρόνια παλεύει με μια επιθετική μορφή καρκίνου ο μικρός Βαγγέλης. Από τα δύο του χρόνια που ένιωσε έναν πόνο στο πόδι του, η ζωή του είναι μέσα σε νοσοκομεία.
Οι γονείς του, αλλά και ο νονός του Πέτρος Πολυχρονίδης, γνωστός παρουσιαστής του «Τροχός της τύχης», κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν τον μικρό τους άγγελο.

Θεραπείες, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και μεταμοσχεύσεις, αλλά δυστυχώς οι γιατροί φοβούνται για νέα μετάσταση. Η μόνη τους ελπίδια είναι ένα εμβόλιο, το οποίο βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και τους δίνει 85% ποσοστό θεραπείας του καρκίνου, αλλά για να το κάνει πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής με κόστος νοσηλείας 500.000 δολάρια.
Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε μέσω του facebook μια εκστρατεία για να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό. Ηδη αρκετοί Ελληνες έχουν ευαισθητοποιηθεί και βοηθούν όπως μπορούν.
Ανάμεσά τους και η γνωστή τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου, αλλά και η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, οι παίχτες της οποίας αποφάσισαν να δώσουν το μισθό Ιουνίου από τον αγώνα με τη Βοσνία στο λογαριασμό του μικρού Βαγγέλη που έχει ανοιχτεί για αυτό τον σκοπό.
ΠΗΓΗ

Σχόλια