Με επιτυχία η γιορτή λήξης του ΓΕΛ Ψαχνών. Φώτο και βίντεο

Μια πολύ όμορφη γιορτή πραγματοποίησαν εχθές οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Ψαχνών στον αύλειο χώρο του σχολείου, όπου ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους με τις μαγικές τους φωνές σε μουσικές "θάλασσες". Οι μαθητές που συμμετείχαν με τις φωνές τους σε μοναδικά τραγούδια τόσο του ελληνικού ρεπερτορίου όσο και του ξένου προκάλεσαν το χειροκρότημα όλων όσων ήταν παρόν σε αυτή. Επίσης παρουσιάστηκαν δύο βίντεο ένα το οποίο είχε δημιουργήσει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και το άλλο η αποφοιτούσα μαθήτρια Παναγιώτα Ηλιάδη για τους μαθητές που αποφοιτούν από το ΓΕΛ. Η εκδήλωση έκλεισε με παραδοσιακούς χορούς.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς, οι Αντιδήμαρχοι Ματράκας και Κορώνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Στούπας και Μουρτζιλάκης,ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κος Ηλιάδης,  ο εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρος πατήρ Εμμανουήλ Ντάλαρης, καθηγητές και πλήθος κόσμου.

Στο τέλος της γιορτής υπήρχε άφθονο φαγητό, αναψυκτικά και όχι μόνο, τα οποία ήταν χορηγίες.

Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά που δούλεψαν για να βγει αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, η κα Βάσω Τσακλή και ο σύζυγός της κος Κιαπέκος και όλοι όσοι εργάστηκαν για να βγει αυτή η μοναδική γιορτή.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο.






Σχόλια