Πρόεδρος συλλόγου ιδιοκτητών ενοικ. διαμερισμάτων και δωματίων Ψαχνών: "οι αγώνες μας για διευρυμένη αστική συγκοινωνία δικαιώνονται"!

Με μεγάλη επιτυχία άρχισε η λειτουργία της αστικής συγκοινωνίας Ψαχνά-Πολιτικά-Παραλία Πολιτικών και αυτό δημιουργεί ικανοποίηση πέραν των άλλων και στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων.


Σήμερα το μεσημέρι είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου κο Παναγιώτη Μακρή, ο οποίος με την σειρά του εξέφρασε την ικανοποίησή του, αφού αγώνες τεσσάρων και πλέον χρόνων ευδοκίμησαν και σήμερα αποδίδουν καρπούς. Ο παρών σύλλογος, άσκησε αρκετές πιέσεις σε υπουργούς, σε βουλευτές και όχι μόνο για την αστική συγκοινωνία και σήμερα παίρνει σάρκα και οστά. Ήταν οι πρώτοι, όπως μας τόνισε που ζήτησαν διευρυμένη αστική συγκοινωνία, που όπως είχαν προτείνει κατά το παρελθόν, η αστική συγκοινωνία, θα έπρεπε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα αν όχι και περισσότερες να φτάνει μέχρι τα Πολιτικά και μέχρι την Στενή και όχι μόνο Ψαχνά-Καστέλλα για να ικανοποιήσουν δικά τους οφέλη, για να νοικιάσουν τα διαμερίσματά τους, όπως ανέφερε στην προχθεσινή συνεδρίαση ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Κουλοχέρης.

Πριν από δύο χρόνια όπως μας υπενθύμισε είχε γίνει ημερίδα για το θέμα της αστικής συγκοινωνίας και είχαν ειδοποιηθεί και όλοι οι επιχειρηματίες της Παραλίας των Πολιτικών αλλά κανένας εξ αυτών δεν είχε δώσει το παρόν, ενώ στην συγκέντρωση έδωσαν το παρόν επιχειρηματίες από την τοπική κοινότητα των Καθενών

Σχόλια