Με μεγάλη επιτυχία το πολιτιστικό διήμερο που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστέλλας "Αγγελής Γοβιός" Φωτογραφικό υλικό

Ένα καταπληκτικό πολιτιστικό διήμερο με τίτλο "όταν χαράζει στο Αιγαίο" έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο στην τοπική κοινότητα της Καστέλλας, το οποίο διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Αγγελής Γοβιός". Συμμετείχαν χορευτικά από τον Σύλλογο Σταυρού "Ιωάννης ο Πρόδρομος", από τον Σύλλογο Τριάδας "Νικόλαος Κριεζώτης", από τον Σύλλογο Μακρυκάπας "Τα Βάβουλα", από τον Σύλλογο Πάλιουρα "Η Αγάλη", από τον Σύλλογο Βαθέως Αυλίδος, η Εκκλησιαστική χορωδία του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Τοπικής Κοινότητας Καστέλλας, τα ΚΑΠΗ Καστέλλας αλλά και όλα τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελής Γοβιός, ο οποίος επαναλειτουργεί μετά από δεκαπέντε χρόνια και κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να πετύχει ένα πανέμορφο αποτέλεσμα, να φτιάξει στολές για όλους τους χορευτές, οι οποίοι στον αριθμό ανέρχονται περίπου στους ογδόντα, και πολλά ακόμη.


Το παρόν έδωσαν στο διήμερο των εκδηλώσεων ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κος Δημήτρης Βουρδάνος, ως εκπρόσωπος της Μητροπόλεως Χαλκίδας-Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων πατήρ Νικόλαος Δανέλλης, ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, οι αντιδήμαρχοι Ματράκας, Σπαθής, Βασιλείου, η πρόεδρος της ΔΗΚΑΔΙΜΕ κα Μύταλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Κοντογιάννης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπως Κιαπέκος, Μουρτζιλάκης και Μακρής και πλήθος κόσμου. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και τις δύο ημέρες η πλατεία της Καστέλλας ήταν κατάμεστη.

Για την όλη διοργάνωση αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου "Αγγελής Γοβιός", στην χοροδιδάσκαλο κα Ελένη Γιαννούτσου, στους εθελοντές που βοήθησαν στην όλη διοργάνωση αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν στο διήμερο των εκδηλώσεων.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από το διήμερο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο














Σχόλια