Η ομάδα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων επισκέφθηκε τον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, την Ι.Μ. του Οσίου Δαυίδ και την Λίμνη. Φωτογραφικό υλικό

Την Κυριακή 18 Ιουνίου η ομάδα δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με ιδιαιτερότητες του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων πραγματοποίησε εκδρομή στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο, στον Όσιο Δαυίδ και στην πόλη της Λίμνης.


Πρώτη στάση ήταν στον Όσιο Ιωάννη τον Ρώσσο στο Νέο Προκόπι, όπου πολλά μέλη της ομάδας αλλά και πολλά άτομα με ειδικές ικανότητες έλαβαν την Θεία Κοινωνία. Επόμενη στάση ήταν στην Ιερά Μονή του Οσίου Δαυίδ, όπου προσκύνησαν τα ιερά λείψανα του Οσίου και το μνήμα του Γέροντα Ιακώβου Τσαλίκη, ενώ ο μοναχός Άνθιμος διάβασε σε όλους ευχή και με πολύ απλό τρόπο και με αρκετή δόση χιούμορ αναφέρθηκε στον Οίκο του Θεού, λέγοντας χαρακτηριστικά "από το σπίτι στο οποίο μπορεί να πληρώνουμε νοίκι, υπάρχει πιθανότητα να διωχθεί ανά πάσα στιγμή ο καθένας μας από τον σπιτονοικοκύρη, αλλά από τον Οίκο του Θεού, αφού είναι οίκος όλων μας δεν επρόκειτο να διωχθούμε ποτέ".

Επόμενη στάση ήταν στη πόλη της Λίμνης όπου έφαγαν και επισκέφθηκαν και την σκήτη του Οσίου Χριστοδούλου του ιδρυτού της Μονής του Ιωάννου του Θεολόγου στην Πάτμο.

Κατά τον γυρισμό σταμάτησαν εκ νέου στο Νέο Προκόπι για καφέ.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:













Σχόλια