Νικητής στο πρωτάθλημα σχολικών αγώνων ποδοσφαίρου ο Πάλιουρας. Φωτογραφικό υλικό

Νικητής του μεγάλου τελικού των ποδοσφαιρικών αγώνων του σχολικού πρωταθλήματος δημοτικών σχολείων Διρφύων-Μεσσαπίων αναδείχθηκε εχθές το σχολείο του Πάλιουρα όπου νίκησε το σχολείο του Μίστρου με σκορ 3-0. Τα γκολ έβαλαν δύο ο Θανάσης Σκριβάνος και ένα ο Βασίλης Σίδερης.


Στον μικρό τελικό που διεξήχθη και αυτός εχθές νικητής αναδείχθηκε το σχολείο της Τριάδας. Αν και κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα το 3ο δημοτικό σχολείο Ψαχνών και το σχολείο της Τριάδας ήλθαν ισόπαλα με σκορ 2-2 Στα πέναλτι νίκησε το σχολείο της Τριάδας.

Καλύτερος σκόρερ στο φετινό σχολικό πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο μαθητής του σχολείου της Τριάδας Αιμιλιάνο.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι όταν τελείωσε η διεξαγωγή του μικρού τελικού και μέχρι να αρχίσει η διεξαγωγή του μεγάλου τελικού ο σύλλογος Ρυθμικής Γυμναστικής "Αρετή" παρουσίασε χορευτικό πρόγραμμα.

Μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Βραβεύτηκαν οι διαιτητές του πρωταθλήματος, ο κος Ντελέκος ποδοσφαιριστής της περιοχής, όσοι βοήθησαν για την όλη διοργάνωση, οι αθλητικοί σύλλογοι καράτε, tae-kwon-do και ζίου-ζίτσου, ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και τα τέσσερα σχολεία που συμμετείχαν σε μικρό και μεγάλο τελικό.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:


















Σχόλια