Από αύριο αρχίζει την λειτουργία της η νέα σελίδα του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Σε μια εποχή που οι τεχνολογικές προκλήσεις επηρεάζουν καθημερινά κάθε πτυχή της ανθρώπινης δραστηριότητας, και της δημόσιας σφαίρας κατ’ επέκταση, ο θεσμικός ρόλος μας ως δημοτικής αρχής αποκτά ειδική βαρύτητα για την επαρκή ανταπόκρισή μας σε αυτές.





Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ως Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, μαζί τις υπηρεσίες του Δήμου, μπορέσαμε να κάνουμε ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση αυτή, αρχίζοντας από τη δημοτική ιστοσελίδα και την ανανέωσή της προς όφελος των επισκεπτών της. Παρά τα προσκόμματα που συναντήσαμε στην πορεία μας μέχρι εδώ ο Δήμος μας, από αύριο Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, θα έχει πλέον νέο διαδικτυακό τόπο για την ενημέρωση τόσο των δημοτών μας όσο και κάθε ενδιαφερόμενου.
Η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση (www.ddm.gov.gr ή www.δδμ.gov.gr) επιχειρεί να επικεντρωθεί σε μια πιο καθαρή και διακριτή δομή, με την προσθήκη ορισμένων νέων ενοτήτων, αλλά και τη δυνατότητα πρόσβασης από κινητά και tablets, ώστε ο εκάστοτε επισκέπτης της να μπορεί να λαμβάνει γνώση του περιεχομένου της από όπου και αν βρίσκεται, με όποια συσκευή και αν διαθέτει. Ιδιαίτερα σπουδαία είναι η δυνατότητα που η νέα ιστοσελίδα του Δήμου μας προσφέρει στα άτομα με προβλήματα όρασης, διασφαλίζοντάς τους μια πιο φιλική και οικεία περιήγηση.
Η πλήρης ολοκλήρωσή της αναμένεται να έχει επιτευχθεί μέσα στους επόμενους μήνες, αφού κύριο μέλημά μας από τις αρχές του επόμενου έτους θα είναι, τόσο η δημιουργία ενός διακριτού βραχίονα που θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην ανάδειξη των τουριστικών και πολιτιστικών θησαυρών του τόπου μας, και σε μετέπειτα φάση η ενεργοποίηση ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Μέχρι τότε, η ενημέρωση των επιμέρους ενοτήτων και υποενοτήτων που συγκροτούν την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας θα είναι μια διαρκής διαδικασία, με πλήθος από προσθήκες αλλά και ενδεχόμενες διαφοροποιήσεις στην πορεία. Γι’ αυτό, κάθε σχόλιο ή πρόταση που θα κινούνται στην κατεύθυνση της περαιτέρω βελτίωσής μας και της πληρέστερης δυνατής ενημέρωσης των επισκεπτών θα τύχουν της δέουσας προσοχής των αρμόδιων υπηρεσιών μας.

Ο Δήμαρχος
Διρφύων – Μεσσαπίων

Γεώργιος Ψαθάς

Σχόλια