Με δύο συνεδρίασεις το Δ.Σ. του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων τον Σεπτέμβριο. Για τροποποίηση του προϋπολογισμού και επιστροφή των πρώην υπαλλήλων ΔΗΚΕΜΕ-ΔΕΥΑΜ πίσω στον Δήμο.

Σε διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πάμε μέσα στον Σεπτέμβριο. Η πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και θα αφορά την τροποποίηση του δημοτικού προϋπολογισμού.
Αυτό θα συμβεί μεταξύ άλλων γιατί στο δεύτερο δημοτικό συμβούλιο, που θα γίνει προς το τέλος του μήνα, θα συζητηθεί η ένταξη των 25 εργαζομένων των πρώην ΔΗΚΕΜΕ-ΔΕΥΑΜ και η επιστροφή τους πλέον πίσω στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων. Σε αυτή την δεύτερη συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς θα καταργηθεί με εκ νέου ψήφιση η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2014, όπου τότε είχε αποφασιστεί κατά πλειοψηφία η απομάκρυνση των συγκεκριμένων εργαζομένων από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων. Όπως οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν συμπολίτευση και ελάσσων αντιπολίτευση θα ψηφίσουν υπέρ της επιστροφής και της κατάργησης της απόφασης του 2014. Γεγονός το οποίο από μόνο του και βάση της πλειοψηφίας θα καταργήσει την συγκεκριμένη απόφαση επανεντάσσοντας τους εργαζόμενους πίσω στις θέσεις τους.
Αυτό που μένει να δούμε είναι το τι θα ψηφίσει η μείζων αντιπολίτευση του κου Μπουροδήμου. Αν και υπάρχει πληροφορία, ότι και αυτή θα ψηφίσουν θετικά καθώς καλύπτεται πλέον από το νομοσχέδιο και τη νομοθετική ρύθμιση, η οποία στην ουσία επαναφέρει τους συγκεκριμένους εργαζόμενους πίσω στις θέσεις τους. 

Σχόλια