Πισσώνας: Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι περνούν μέσα από το χωριό τους αυτοκίνητα με σφαγμένα κοτόπουλα, όπου σκορπίζουν εντόσθια και αίματα στους δρόμους. Ζητούν επέμβαση Ψαθά προς την εταιρία!

Πολλές είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων του Πισσώνα καθώς όπως μας έχουν αναφέρει σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας τηλεφωνικά φορτηγά με σφαγμένα κοτόπουλα φέρονται να περνούν μέσα από το κέντρο του χωριού τους και στάζουν έντερα και αίματα στους δρόμους του χωριού.
Οι κάτοικοι, όπως μας ανέφεραν είναι αγανακτισμένοι, διότι πέραν από την εικόνα την οποία δημιουργείται και η οποία είναι πολύ άσχημη, υπάρχει κίνδυνος και για την δημόσια υγεία τόσο των ιδίων όσο και των παιδιών τους και των οικογένειών τους. Η κατάσταση αυτή πρέπει να σταματήσει, όπως τονίζουν, διότι αλλιώς θα καταγγείλουν την κατάσταση που επικρατεί στην αστυνομία αλλά και στο υγειονομικό. Για την όλη κατάσταση είναι ενήμερος και ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Γιώργος Ψαθάς, όπου οι κάτοικοι του ζητούν να επέμβει διότι δεν πάει άλλο το ζήτημα αυτό.
Επίσης μας ανέφεραν ότι ένα ακόμη περιστατικό, όπως αυτά που προαναφέρθηκαν από  την συγκεκριμένη εταιρία συνέβη εχθές, αλλά μετά από αντιδράσεις των πολιτών και υπό την απειλή ότι θα ειδοποιήσουν την αστυνομία και το υγειονομικό, εστάλη λίγη ώρα αργότερα όχημα για να καθαρίσει το σημείο.

Σχόλια