Κόντρα για την Αμαρύνθια Αρτέμιδα

Εκεί που δεν το περίμενε κανείς ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ της Δημάρχου Αμφιτρίτης Αλημπατε και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Βασίλη Βελέντζα, κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας, που έλαβε χώρα την Παρασκευή το απόγευμα.

Η κ. Αλημπατέ ενημέρωνε τα μέλη του Δ.Σ. για τις εξελίξεις σχετικά με τις ανασκαφές και την ανακάλυψη του Ιερού της Αμαρύνθιας Αρτέμιδος και αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό των ανασκαφών και στην πρωτοβουλία να τυπωθεί σχετικό γραμματόσημο, δήλωσε υπερήφανη για τις εξελίξεις. «Πρέπει όλοι να νοιώθουμε υπερήφανοι» είπε…
«Γιατί να είμαστε περήφανοι» διερωτήθηκε ο κ. Βελέντζα και συνέχισε με δεικτικό ύφος: «Για τους αρχαίους που το κατασκεύασαν ή για τους ελβετούς που το ανακάλυψαν» . Αυτό ήταν αρκετό για να εξοργίσει την Δήμαρχο που σε έντονο ύφος είπε στον κ. Βελέντζα ότι βρήκε λάθος τρόπο και θέμα για να κάνει αντιπολίτευση Πάντως ο κ. Βελέντζας ξεκαθάρισε ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο η ανακάλυψη, αλλά το συναίσθημα που του γεννιέται είναι ικανοποίηση κι όχι περηφάνια.
EviaTop 





Σχόλια