Σε αυτόνομη κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές προσανατολίζεται η Κεντροαριστερά. Τι "παίζει" για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Σε αυτόνομη κάθοδο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και ιδιαίτερα αυτές των Περιφερειών προσανατολίζεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, που βλέπουν από χθες το φως της δημοσιότητας αλλά και σε επαφές που είχαμε με στελέχη του κόμματος, η Φώφη Γεννηματά αλλά και αρκετοί από τους ανθυποψηφιούς της για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, διαμορφώνεται η άποψη ότι η Κεντροαριστερά πρέπει να δώσει ηχηρό παρόν και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με ιδιαίτερο προσανατολισμό στις Περιφέρειες της Ελλάδος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επειδή θα υπάρξει η νέα ηγεσία και το κόμμα θα έχει ομογενοποιηθεί και επειδή δεν λείπουν τα στελέχη από τον συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό χώρο οι περιφερειακές εκλογές αποτελούν στόχο για το κόμμα. Καθώς υπάρχει η προοπτική να αναδειχθούν σε αρκετές περιφέρειες περιφερειάρχες και συμπολιτεύσεις οι οποίες θα προέρχονται από την κεντροαριστερά.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν αυτό να συμβαίνει και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, όπου σε μία ένδειξη ετοιμότητας ήδη φαίνεται να υπάρχουν έτοιμα ονόματα, τα οποία θα μπορούσαν να είναι οι επικεφαλής του συνδυασμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Αν και είναι πρόωρο αυτά τα ονόματα να ειπωθούν, καθώς τα πάντα βρίσκονται σε "υβριδική" κατάσταση, ήδη "παίζουν" τα ονόματα δύο πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ένα εξ αυτών από την Εύβοια, καθώς ενός αυτοδιοικητικού!
Σε αναμονή λοιπόν καθώς οι μήνες που θα ακολουθήσουν και μετά τις διαδικασίες της ανάδειξης του νέου αρχηγού και της ηγεσίας του κόμματος, όλα αυτά να τα βλέπουμε να εξελίσσονται και να δούμε και τα ονόματα, τα οποία θα προταθούν. 

Σχόλια