Στην τελική ευθεία η δίκη για τον «κατεψυγμένο»



Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, εξετάστηκαν τρεις μάρτυρες υπεράσπισης ανάμεσά τους και ο πρώην εργοδότης της 27χρονης Βουλγάρας που κάθεται στο εδώλιο μαζί με τη σύζυγο – «αράχνη» και έναν ακόμα Βούλγαρο.

Στη συνέχεια οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν αρνούμενοι όλα όσα τους βαραίνουν.

Για το έγκλημα του Βασίλη Κοκκίνη 63 χρόνων, βασική κατηγορούμενη είναι η 50χρονη σύζυγός του Ανέλια Αλεσάντροβα με καταγωγή από τη Βουλγαρία που φέρεται να σχεδίασε ένα από τα πιο άγρια εγκλήματα που σόκαραν την ελληνική κοινωνία. Με συνεργούς που επέλεξε σκότωσαν και κατέψυξαν κυριολεκτικά τον άτυχο άνδρα στο διαμέρισμα της στην Καλλιθέα. Το πιο φρικιαστικό είναι ότι παρών στο χώρο του εγκλήματος, ήταν και ο 14χρονος γιος τους.

Συγκατηγορούμενή της είναι μια 27χρονη επίσης από την Βουλγαρία, η οποία προανακριτικά είχε ομολογήσει ότι τη βοήθησε να βρει τους εκτελεστές του εν διαστάσει συζύγου της. Στη συνέχεια αναίρεσε τους αρχικούς της ισχυρισμούς.

Ο Βούλγαρος κατηγορείται ότι αγόρασε για λογαριασμό της Αλεσάντροβα τον καταψύκτηπου έμελλε να γίνει ο τάφος του.

Θα ακολουθήσει η πρόταση του εισαγγελέα και οι αγορεύσεις των συνηγόρων. Αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση του δικαστηρίου.


Σχόλια