Ο Δημήτρης Μάλλιαρης, είναι ένας ερασιτέχνης αστρονόμος και φωτογράφος από την Γλυφάδα (Τσέργες) που μαγεύει με τις φωτογραφίες του! Δείτε φωτογραφικό υλικό


Ο Δημήτρης Μάλλιαρης, είναι ένας ερασιτέχνης αστρονόμος και φωτογράφος από την κεντρική Εύβοια, ηλικίας 41 ετών. Μεγάλωσε στον Πισσώνα ενώ η καταγωγή του είναι από τη Γλυφάδα Ευβοίας, ένα πολύ όμορφο χωριό στο όρος Δίρφυς.

Η αγάπη του για το συγκεκριμένο βουνό αλλά και για τα φυσικά φαινόμενα είναι φανερή μέσα από την υπέροχη φωτογραφική του δουλειά.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την φωτογραφία ως συνέχεια της έλξης που ένιωθε για τον νυχτερινό ουρανό, τον οποίο παρατηρούσε με τηλεσκόπιο από το 2004, ενώ από το 2010 και αφού απέκτησε την πρώτη του entry level DSLR τον τράβηξε και η φωτογράφιση των καιρικών φαινομένων.



Όπως μας είπε ο ίδιος και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε παραπάνω "Μπροστά σε μια ισχυρή καταιγίδα, θυμάμαι το πόσο μικροί κι αδύναμοι είμαστε σε σύγκριση με το μεγαλείο και τη δύναμη της φύσης.." ενώ μας περιέγραψε ότι "...το άρωμα που απελευθερώνεται μετά τη βροχή, ειδικά όταν έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς να βρέξει.." είναι το πρώτο πράγμα που τον οδηγεί στην φωτογράφιση αυτών των φαινομένων.



Πέρα από το προφίλ του όπου μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της δουλειάς του, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει και το αφιέρωμα στο όρος Δίρφυς που φιλοξενεί το GoExplore

http://goexplore.gr/dirfis-photograghy/



Ευχαριστούμε θερμά τον Δημήτρη για τις υπέροχες φωτογραφίες που μοιράζεται σήμερα με όλους μας και του ευχόμαστε καλή δημιουργική συνέχεια!

Σχόλια