ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Ακόμη δυο όπλα στη φαρέτρα της

Σε δυο μεταγραφές της τελευταίας στιγμής προχώρησε η ομάδα της Μακρυκάπας και ο προπονητής Νίκος Κιαπέκος έβαλε ακόμη δυο όπλα στη φαρέτρα του.


Πρόκειται για τον γκολκίπερ Παναγιώτη Αναστασίου, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Ελλήσποντο (σ.σ. στους Λαμψακιώτες πήγαν οι Αγιριόδημος και Σπάχο), αλλά και το νεαρό Νίκο Γκίκα (φωτό), που πριν λίγα 24ωρα πήρε το δελτίο του από την Αρτάκη.

Ο Αναστασίου αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού (είχε σπάσει το δάχτυλό του), αλλά πολύ σύντομα θα βρίσκεται στα πλάνα του Κιαπέκου.

Οσον αφορά τον Γκίκα, είναι ένας παίκτης που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, αλλά και σαν μπακ χαφ, με τον Κιαπέκο να ανάβει -αμέσως- το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Η Μακρυκάπα στον πρόσφατο αγώνα της με τον Λήλα το περ. Σάββατο έχασε δίκαια (3-0) από τους Βασιλικαριώτες, όμως, ο Κιαπέκος εμφανίζεται βέβαιος ότι η «λύκοι» θα βρουν τον καλό τους εαυτό και θα πραγματοποιήσουν μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα.

Στο παιχνίδι με τον Λήλα ο Κιαπέκος δεν είχε στη διάθεσή του πρωτοκλασάτους παίκτες όπως οι Σηφάκης, Σίδερης και Χασάνδρας και σίγουρα ήταν ένα στοιχείο που επηρέασε τους φιλοξενούμενους.

Σε επικοινωνία με τον Κιαπέκο ο προπονητής της Μακρυκάπας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σιγά-σιγά θα μαζευτεί η ομάδα, αλλά και οι δυο νέες μεταγραφές θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Αφήνουμε πίσω μας τις δυο τελευταίες ήττες σε Βατώντα και Βασιλικό και κοιτάμε μπροστά».
ΠΗΓΗ

Σχόλια