Ο Πάνος Καραμούζης για τον σκοπό του Bridges Marathon

Επειδή το τελευταίο διάστημα μεμονωμένα Πρόσωπα προσπαθούν να δώσουν μια άλλη Οπτική στον 4o btridges marathon που έλαβε χώρα στην πόλη μας , να ενημερώσω εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Πανευβοϊκου συλλόγου ο καλός Σαμαρείτης ποιες ήταν οι αποφάσεις του Δ . Σ για να μην πάραπληροφορειται ο κόσμος .
Ο σκοπός του Μαραθωνίου ήταν 1ον η αγορά ενός ειδικού γερανού για ΑΜΕΑ μετά από αίτημα του πατέρα ενός 12 χρόνου Παιδιού συμπολίτη μας ,το οποίο πάσχει από μία σπάνια νόσο που του τρώει κυριολεκτικά τους μυς , όμως αυτό το παιδί μονο μέσα στο νερό και με το κολύμπι μπορεί να βίωνει τη ζωή , το Δ.Σ αποφάσισε να αγοράσει ένα ειδικό γερανό ΑΜΕΑ για να μπορεί αυτό το παιδί αλλά και αλλά άτομα με κινητικά προβλήματα να το χρησιμοποιούν και να μην αισθάνονται μειονεκτικά . 2ον η αγορά ράμπας ΑΜΕΑ για παραλία της πόλης μας εφόσον συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα . Το παράδοξο σε όλα αυτά είναι πως ενώ τα είχαμε ανακοινώσει όλα στη συνέντευξη τύπου ορισμενοι δεν μπήκαν στον κόπο τουλάχιστον να ακούσουν για να πληροφορηθούν σωστά αυτά τα οποία υπάρχουν στο αρχείο των ΜΜΕ που κάλυψαν την συνέντευξη και στα οποία μπορεί ο καθενας να ανατρέξει . Το γερανάκι για το κολυμβητήριο ήδη έχει παραγγελθεί και ελπίζουμε σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου να έχει τοποθετηθεί στο κολυμβητήριο Χαλκίδος .Οσο για την ράμπα πρόσβασης ΑμεΑ σε παραλία της πόλης μας ειμαστε ήδη σε επικοινωνία με το πανεπιστήμιο Πατρών για να συντονίσουμε τις ενέργειες και να δρομολογηθούν τα προβλεπόμενα . Οι δράσεις μας για τους συνανθρώπους μας με ειδικές ικανότητες θα συνεχιστούν και με άλλες δράσεις τις οποίες πάλι θα επικοινωνησουμε . Είμαστε βέβαιοι πως οποιαδήποτε ανακοίνωση η σχόλιο σε μέσα μαζικής δικτύωσης δεν έχει σκοπό να αλλοιώσει την προσπάθεια που γίνεται για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ,αλλά μάλλον είναι προϊόν κακής πληροφόρησης η παραπληροφόρησης . Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς σας περιμένουμε όλους όπως πάντα μας έχετε αποδείξει .Εμεις δεσμευόμαστε πως θα είμαστε εκεί για να κοιτάξουμε και αυτους τους ανθρώπους στα μάτια και να κάνουμε ότι καλύτερο για να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής τους !!!
Άλλωστε η συμπαράσταση και η αθρόα συμμετοχή σας σε κάθε μας δραστηριότητα και ενέργεια μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας .
Με εκτίμηση
Καραμούζης Παναγιώτης
Υπευθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του πανευβοϊκό συλλόγου <<Ο καλός Σαμαρείτης >>

Σχόλια