Editorial: ¨Η ώρα του πολίτη και της δικαιοσύνης" Του Γιάννη Ρουσόδημου

Βάσει του Συντάγματος και του Αστικού Δικαίου, ο πολίτης μίας χώρας έχει δικαίωμα όταν προκύπτουν ζητήματα που αφορούν την ευημερία του και τα δημόσια οικονομικά τα οποία αυτός χρηματοδοτεί μέσω της φορολόγησής του και όταν οι αιρετοί είτε κωλυσιεργούν είτε δεν τηρούν τους νόμους, να προσφεύγει στην δικαιοσύνη και στις εισαγγελικές αρχές προκειμένου να διερευνούν υποθέσεις, οι οποίες έχουν αντίκτυπο τόσο δημοσιονομικό όσο και κοινωνικό.

Τις επόμενες ημέρες, μια τέτοια ενέργεια θα ταράξει τα τοπικά δρώμενα. Είναι καιρός οι αρμόδιοι εισαγγελείς με επίσημο αίτημα να επέμβουν προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τηρήθηκαν διατάξεις και νόμοι σε κορυφαία ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.
Επειδή "ο κόμπος έφτασε στο χτένι" με ορισμένους είναι η ώρα να κινηθεί η δικαιοσύνη και να διερευνήσει ζητήματα που μας αφορούν όλους. Πόσο μάλλον όταν δεν δίνονται απαντήσεις και δεν προσκομίζονται στοιχεία, τα οποία αφορούν δημόσια οικονομικά ζητήματα και έσοδα, τα οποία πρέπει να επιστρέφουν στα δημόσια ταμεία.
Ο πολίτης δεν θα πληρώνει τους "τζερεμέδες", οι οποίοι μάλιστα διαχέουν με τους "παπαγάλους τους" ότι δεν πρόκειται ποτέ να τους δούμε στα δημόσια γκισέ.
Η απάντησή μας για την πρόκληση που δεχθήκαμε, θα ολοκληρωθεί την επόμενη Παρασκευή. Εκτός αν όλα έχουν ολοκληρωθεί και όλα έχουν απαντηθεί.
Είμαστε συνταγματικοί πολίτες αυτής της χώρας και για πρώτη φορά το evia-welle και ο διαχειριστής του θα μπουν σε ευθεία σύγκρουση με το τοπικό πολιτικό σύστημα, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν σε ετούτον τον τόπο άνθρωποι οι οποίοι ουτε νταραβερίζονται, ούτε φοβούνται ούτε απειλούνται και πολύ περισσότερο είναι πεντακάθαροι για να ανέχονται βρομιές, τις οποίες κάποιοι μαζί με τα πληρωμένα "παπαγαλάκια" τους έχουν συνηθίσει να εξαπολύουν. 

Σχόλια