Ανακοίνωση Προέδρου και Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου Πισσώνα:«H Πολιτική ηγεσία να επιληφθεί του θέματος και να πάψει η ανοχή στην αυθαίρετη και άνομη κατάσταση»

«Δυο μήνες λειτουργίας των δημοτικών σχολείων και τα προβλήματα στο εξαθέσιο δημοτικό σχολείο του Δήμου Διρφύων –Μεσσαπίων στο δημοτικό διαμέρισμα του Πισσώνα συνεχίζονται.
Δυο μήνες και οι γονείς των μαθητών του Πούρνου δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στο Δημοτικό σχολείο του Πισσώνα που νομικά υπάγονται .
Η αυθαίρετη αυτή στάση έχει στερήσει την εκπαίδευση των παιδιών τους και ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει διαταραχή στην ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Από τη στάση αυτή επηρεάζεται το εκπαιδευτικό έργο των δασκάλων και γενικότερα η ομαλή λειτουργία των υπολοίπων μαθητών του σχολείου που συνολικά ανέρχονται στους 55 .
Παρακαλούμε τους γονείς των μαθητών του Πούρνου να επιτρέψουν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα.
Επίσης παρακαλούμε:
τον Δήμαρχο
τον Περιφερειάρχη και Αντιπεριφεριάρχη
τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης
τους Βουλευτές του νομού
και γενικότερα την πολιτική ηγεσία να επιληφθούν του θέματος και να πάψει η ανοχή τους στην αυθαίρετη και άνομη κατάσταση που επηρεάζει την εκπαιδευτική λειτουργία του συγκεκριμένου Δημοτικού σχολείου.
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ
ΣΥΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΙΣΣΩΝΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΙΣΣΩΝΑ»

Σχόλια