Λαφαζάνης προς Ρουμπή: "Γιατί μια εκ των καθαριστριών επί Μπαζώτη, όταν ανέλαβε ο Μπουροδήμος εξαφανίστηκε από την άλλη μέρα το πρωί";

Πριν από κάποιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων το παρόν είχε δώσει και ο κος Θαλασσινός, όπου με το συγκρότημά του είχε κάνει δύο εκδηλώσεις στον πρώην Δήμο Μεσσαπίων και οι οποίες δεν του έχουν πληρωθεί ακόμη. Όπως του ανέφερε τόσο ο Δήμαρχος κος Ψαθάς όσο και ο αντιδήμαρχος κος Ματράκας τότε, θα πληρωθεί κανονικά και ο ίδιος και το συγκρότημά του και η καθυστέρηση οφείλεται στην εκκαθάριση της πρώην Δημοτικής Επιχείρησης ΔΗΚΕΜΕ.

Σε εκείνη την συνεδρίαση ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Λαφαζάνης ερώτημα απηύθυνε προς τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης κο Ρουμπή για το πως πληρώθηκαν 13.000 ευρώ στον Γιώργο Μαργαρίτη όπου είχε δώσει συναυλία στην Μακρυκάπα επί δημαρχίας Μπαζώτη.
Πέραν αυτού ο κος Λαφαζάνης συνεχίζοντας την συζήτηση από εκείνη την συνεδρίαση, στην συνεδρίαση της Δευτέρας απευθυνόμενος προς τον κο Ρουμπή του ζήτησε  να του πει γιατί όταν ο ίδιος ήταν αντιδήμαρχος επί Αντώνη Μπαζώτη και υπήρχε μία καθαρίστρια όταν ανέλαβε η Δημοτική αρχή Μπουροδήμου η καθαρίστρια εξαφανίστηκε από την άλλη μέρα το πρωί !
Στην συνέχεια ο Γιώργος Λαφαζάνης ζήτησε στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Ρουμπής να του παρουσιάσει ένα παραστατικό πληρωμής της συγκεκριμένης καθαρίστριας ή ένα επίσημο χαρτί του ΙΚΑ ότι ήταν ασφαλισμένη…

Σχόλια