Κώστας Μαρκόπουλος: "Θέλω να συγχαρώ τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς"!

Στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κώστας Μαρκόπουλος αναφέρει για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς:

"Θελω να συγχαρω την κυβερνηση ΣΡΙΖΑΝΕΛ για την εναρξη των ηλεκτρονικων πλειστηριασμων. Μετα τα funds ηταν κινηση ματ. Το ζητουσαν και οι τραπεζες εξαλλου. Πως να τους χαλασουν το χατηρι οι αριστεροι..
Εξαλλου η πολυποθητη αναπτυξη δεν χρειαζεται τα σπιτια των ανθρωπων. Τι να τα κανει? Ντουβαρια ειναι.Να τα παρουν να τους ξελαφρωσουν τους ανθρωπους που υποφερουν. Τα υπερχρεωμενα νυκοκοιρια θα αισθανθουν πολυ καλυτερα χωρις αυτα...Θα τους φυγει το αγχος και οι πιεσεις απο τις παλιοτραπεζες. Δεν εχει σημασια που εμεις απο τους φορους μας τις ανακεφαλαιοποιησαμε δυο φορες.. Οι τραπεζες περιμεναν υπομονετικα την αριστερα για να δικαιωθουν στη Ελλαδα.. Και το πετυχαν.
Πρωτα ο προστατης τους Τσιπρας τους εδωσε το δικαιωμα να πουλησουν τα κοκκινα δανεια στο 5% της αξιας τους σε funds και τωρα οργανωσε και τους πλειστηριασμους ηλεκτρονικα για να μην γινεται και πολυς ντορος.
Η πρωτη κατοικια ειναι πληρως απροστατευτη απο 1/1/18, η προφορικη συμφωνια ?? με τις τραπεζες για προστασια μεχρι 300.000 ευρω ΔΕΝ δεσμευει τα funds, και τελος το δικαιωμα στον ιδιοκτητη να αγορασει ενα δανειο εστω και 1% πανω απο οσο δινει το fund στην Ελλαδα δεν εχει θεσμοθετηθει οπως εγινε στην Ισπανια και Ιρλανδια..
Πειραζει που τους αποκαλω φιλλιπινεζες???"

Σχόλια