Δελτίο Τύπου Ηρακλή Ψαχνών

Ανακοινώνεται οτι ο ποδοσφαιριστης και αρχηγός της ομάδος μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΡΙΒΑΝΟΣ του Δημητρίου στην διάρκεια του αγώνα ΑΠΟ ΚΑΣΤΕΛΑΣ - ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ την 25η Νοεμβρίου 2017, απο κτύπημα αντιπάλου υπέστει ρήξη του Εμπρόσθιου Χιαστού και μικροκατάγματα κνήμης στο Αριστερό του πόδι.

Ο Παναγιώτης Σκριβάνος είναι ο τρίτος κατά σειράν ποδοσφαιριστής της ομάδος μας που μέσα σε δύο μήνες θα περάσει την πόρτα του χειρουργίου για χτύπημα στο γόνατο. (το χειρότερο σημείο για αθλητή - ποδοσφαιριστή) και εκτιμάται ότι θα επανέλθει περί το τέλος Απριλίου του 2018. Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει ανακηρυχθεί ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής για την Ευβοια, μετά απο ψηφοφορία για την περίοδο 2016-2017, έχει τραυματισθεί ελαφρύτερα και σε άλλο αγώνα του πρωταθλήματος (έλλειψε για 3 αγωνιστικές) και θα ήταν πρέπον να αντιμετωπίζεται με περισσότερο σεβασμό απο τους αντιπάλους του .
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ εκφράζουν τις ολόθερμες ευχές τους για ταχεία ανάρρωση προς τον Αρχηγό της ομάδος υπόδειγμα αθλητού, επιστήμονα και ανθρώπου  Παναγιώτη Σκριβάνου και τον διαβεβαιώνουν ότι θα του συμπαρασταθούν ολόψυχα με όλες τους τις δυνάμεις στην προσωπική δοκιμασία που αντιμετωπίζει.  

Σχόλια