ΕΠΣΕ: Ο Δημήτρης Ιωσήφ στο Διοικητικό Συμβούλιο

Μετά την παραπομπή του σε δίκη για την περιβόητη υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας και πρ. αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του στο Δ.Σ. της Ενωσης και να αντικατασταθεί, στην προεδρία, από κάποιο μέλος του συμβουλίου.


Οι πληροφορίες, μετά τις διαρροές, κάνουν λόγο ότι κατηγορείται μαζί με άλλους 27 ανθρώπους του ποδοσφαίρου για το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας και το σημαντικό στη δικογραφία είναι ότι το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για τη δήθεν εγκληματική οργάνωση.

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου εμφανίζεται βέβαιος ότι η υπόθεση θα εξελιχθεί σε φιάσκο, αλλά προς το παρόν πρέπει να βρεθεί ο  αντικαταστάτης του.



Το σίγουρο είναι ότι στη διοίκηση (για να συμπληρωθεί) θα πάρει θέση ο δικηγόρος Δημήτρης Ιωσήφ (στη φωτό, δεξιά, μαζί με τον κ. Παπακωνσταντίνου, αριστερά και τον ταμία της Ενωσης κ. Παπαδάκη), που ήταν ο πρώτος σε σταυρούς αναπληρωματικός στις τελευταίες εκλογές της ΕΠΣΕ και τώρα είναι μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ενωσης.

Για τη θέση του πρόεδρου, όταν θα συμπληρωθεί το διοικητικό συμβούλιο με την προσθήκη του Δ. Ιωσήφ, θα αποφασίσουν τα 11 μέλη της διοίκησης και ο καθένας απ' αυτούς θα μπορεί να υποβάλει υποψηφιότητα.

Ως αντικαταστάτες του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, ακούγονται τα ονόματα των αντιπροεδρων Γιώργου Ψαθά και Γιάννη Ρέτσα, αλλά και των πιο παλιών στο συμβουλιο, Γιώργου Πίσχινα και Αντώνη Παπαδάκη.

ΠΗΓΗ

Σχόλια