Παντριαδικός: "ο να διοικείς μια ομάδα με την ιστορία και το ονομα που κουβαλάει ο Ηρακλής χρειαζεται περισσότερο σοβαρότητα στο τι λες και το τι κανεις"!

«Θα θέλαμε να επισημάνουμε στην διοίκηση και το προπονητικό τιμ του Ηρακλή Ψαχνων οτι το να διοικείς μια ομάδα με την ιστορία και το ονομα που κουβαλάει ο Ηρακλής χρειαζεται περισσότερο σοβαρότητα στο τι λες και το τι κανεις!
Δεν γινεται πάντοτε να φταίνε οι αλλοι… Όλος ο κόσμος που ηταν και στο παιχνίδι κυπέλλου οπως και στο παιχνίδι το σημερινό , ειδε ποιος ηταν ο καλυτερος και ποιος επρεπε να κερδίσει! Δεν φταίει ούτε ο διαιτητής ούτε ο γιατρος ούτε ο φροντιστής! Θα ηταν καλυτερα να ψάξουν να βρουν τι φταίει στην λειτουργία της ομάδας τους και να αφήσουν τα υπόλοιπα χωρις να μειώνουν την προσπάθεια που έκαναν και τα παιδια του Ηρακλή Ψαχνων και του Παντριαδικου προσφέροντας ενα υπεροχο θέαμα στο σημερινό παιχνίδι.
Επισης να τονίσουμε στον Κύριο Θεοδωσιου οτι ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ δεν παιζει για κανενα Ληλα ή Ερέτρια , παρα μονο για την ιστορία της ομάδας μας οπως εχουμε αποδείξει ολα αυτα τα χρόνια!»
AΠΣ Παντριαδικός

Σχόλια