Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πήρε συνέντευξη από τον τσολιά της Ελληνοφρένειας

Μία ανατρεπτική συνέντευξη εκτός κάθε πρωτοκόλλου παρακολούθησαν, χθες το βράδυ, οι τηλεθεατές του γνωστού τσολιά της Ελληνοφρένειας. Ο τσολιάς και η φουστανέλα του βρέθηκαν στα γραφεία του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” με σκοπό μία συνέντευξη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.



Ωστόσο, τα όρια μεταξύ του συνεντευξιαζομενου και του συνεντευξιαστη ήταν δύσκολα διακριτά καθώς η πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν ήταν λίγες οι φορές που πήρε τη θέση του τσολιά. Ανατρεπτική, καυστική αλλά και αποκαλυπτική μίλησε για όλα και για όλους χωρίς ταμπού. Οι ερωτήσεις του τσολιά, ως συνήθως ιδιαίτερες, αλλά αυτό δε φάνηκε να ενοχλεί την κυρία Κωνσταντοπούλου που γελούσε καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης.

Στην ερώτηση για το αν μισεί τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κυρία Κωνσταντοπούλου με απόλυτη ειλικρίνεια απάντησε πως δεν διακατέχεται από τέτοια πάθη ενώ στη συνεχεία δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν αξίζει κανείς να ασχολείται με τον Τσίπρα, που κορόιδεψε τους πολίτες και είναι απλά μία μαριονέτα. Περί πολιτικής και show,  εντύπωση προκάλεσε και απάντηση της για τη συνήθη τακτική της να σηκώνει τις μπάρες των διοδίων. «Δεν κατάλαβα, δηλαδή, είναι προτιμότερο να είναι έξω ο Μπόμπολας και να μπει φυλακή ένας πολίτης που δεν έχει να πληρώσει τα διόδια».

Ο γνωστός τσολιάς δεν παρέλειψε, φυσικά, να κάνει και πιο πικάντικες ερωτήσεις στην πρόεδρο της “Πλεύσης Ελευθερίας”. «Υπήρξατε ποτέ ζευγάρι με τη Ραχήλ Μακρή;» ρώτησε με την κυρία Κωνσταντοπούλου να γελά και να απαντά «εσύ τι πιστεύεις;».  Όσο για την αγαπημένη ερώτηση του τσολιά αν έχει κάνει μπάφο η κυρία Κωνσταντοπούλου, η απάντηση ήταν αρνητική με τον τσολιά να την τρολάρει λέγοντας «Εδώ έχει κάνει ο Μπακογιάννης, εσείς που είστε και στον αριστερό χώρο».

Η ιδιαίτερη συνέντευξη τσολιά και Κωνσταντοπούλου έληξε με έναν ιδιότυπο τρόπο. Όταν ο τσολιάς ρώτησε την Κωνσταντοπούλου αν θα έκανε ποτέ γυμνόστηθη διαμαρτυρία εκείνη απάντησε «αν ήσουν και εσύ δίπλα μου θα το έκανα» με τον τσολιά να υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα της σ αυτό.

evia365.gr

Σχόλια