Αναζητά έξι ηθοποιούς για το νέο του έργο ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου (θεατρικό τμήμα) αναζητά έξι ερασιτέχνες ηθοποιούς για την καινούργια παράσταση που σκοπεύει να ανεβάσει. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:



«Είστε γύρω στα 30 και θεωρείστε άσχημος; Είστε νέα κι όμορφη και πιστεύετε ότι "τα λέτε καλά"; Μήπως είστε γύρω στα 50 και ξέρετε καλά τον "ρόλο της Ελληνίδας μάνας"; Ή είστε άντρας 30 και άνω και το μάτι σας "γυαλίζει";

Πάντως, αν είστε 30άρης και μαύρος, είστε ιδανικός! Κι αν δεν είστε μαύρος, δεν πειράζει! Θα σας βάψουμε εμείς! Αν πληρείται, λοιπόν, τα παραπάνω, αν θέλετε να δοκιμάσετε να εκτεθείτε μπροστά στο κοινό ή αν έχετε ήδη δοκιμάσει και επιθυμείτε να το ξανακάνετε, δεν έχετε παρά να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα!

Για την πλαισίωση ρόλων του νέου θεατρικού έργου του, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κανήθου αναζητά δύο άντρες και δύο γυναίκες γύρω στα 30, μια γυναίκα ηλικίας γύρω στα 50 καθώς επίσης και έναν άντρα με "σοκολατένια επιδερμίδα"! Τηλ. επικοινωνίας: 6974483261 (κος Τηλέμαχος Ζήκος), 6909030990 (κος Γιώργος Σμπυράκης)»
egnomi

Σχόλια