ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 0-1

Ο καλπασμός του Αυλωναρίου συνεχίζεται, καθώς η ομάδα της Ν. Εύβοιας με γκολ του συνήθη ύποπτου Βασίλη Τσαλιαγκού άλωσε τα Ψαχνά, επικρατώντας με 1-0 του Ηρακλή, που έχει ξεφουσκώσει, οδηγώντας τον Τάκη Σπυρόπουλο στην έξοδο .


Η σημερινή, ήταν η 6η νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια για το Αυλωνάρι, που φιγουράρει στην 3η θέση, ενώ ο Βασίλης Τσαλιαγκός σκόραρε για έκτο συνεχόμενο ματς!

Το νικητήριο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 42'.

Ο Δημήτρης Μπασούκος έβγαλε τη σέντρα και ο Τσαλιαγκός με κεφαλιά έκανε το 0-1. Ενα σκορ που έμελλε να κρίνει και την έκβαση του αγώνα, ο οποίος ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα.

Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν κατώτερος των περιστάσεων, προβλημάτισε με την απόδοσή του, δεν απείλησε ουσιαστικά το Αυλωνάρι και υποχρεώθηκε στην 5η σερί ήττα του.

Να σημειώσουμε ότι στην αρχική σύνθεση των νικητών αγωνίστηκε για πρώτη φορά ένας 15χρονος ποδοσφαιριστής, ο Καράπας. Και το κέρδος της συμμετοχής του πιτσιρικά για το Αυλωνάρι μπορεί να είναι ...μεγαλύτερο και από το κέρδος του "τρίποντου" της νίκης.

Διαιτησία: Γκάτσος, Περιβολάρης - Παππάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Α. Σπυρόπουλος-Δ. Αϊνδιλής): Ανδρούτσος, Κοροβέσης, Δούλος, Μπελίτσος, Γκάβαλης, Χασαπίδης (58' Κηρύκος), Τόλης (72' Στούπας), Σμυρναίος, Τουρκοχωρίτης, Παν. Λ. Σκριβάνος.

ΑΟ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Τζαβάρας, Μπρεγκανάκου (80' Παππάς), Φραγγής, Κάραλης, Κόκκος, Παπίλας (65' Ιωαννίδης), Μπασούκος, Ζαχαριάς, Τσαλιαγκός (92' Γ. Καρλής), Καράπας (87' Περιβολάρης), Οντιάμπο.
egnomi

Σχόλια