Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων των Ψαχνών: "κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ώστε να μην δούμε καταστάσεις παρόμοιες και χειρότερες από το σχέδιο "Αθηνά 1'!

Ένα απο τα θέματα που είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων το τελευταίο διάστημα είναι η μετατροπή του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδος σε Πανεπιστήμιο. Συζητήσεις επί συζητήσεων γίνονται αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει καθόλου το τοπίο και πολλά ακούγονται ακόμη και για απορρόφηση του τμήματος των Ψαχνών από το Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής και των υπολοίπων τμημάτων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Μέχρι ωσότου βέβαια ξεκαθαρίσει το τοπίο και από την μεριά του υπουργού και όλων των υπευθύνων και δοθούν σαφείς απαντήσεις σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι με το τμήμα των Ψαχνών η αγωνία είναι μεγάλη ειδικά από τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων, όπως τονίστηκε στην χθεσινή ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα διατηρητέα στην πόλη των Ψαχνών, και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ώστε να μην δούμε καταστάσεις παρόμοιες και χειρότερες από το σχέδιο "Αθηνά 1'!
Θα πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση, όπως τονίστηκε, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Πάντως το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βρίσκεται σε συνεχείς επαφές σχετικά με το παρόν ζήτημα.
Κλείνοντας θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην χθεσινή Γενική Συνέλευση συζητήθηκαν και άλλα θέματα που άπτονται στην δικαιοδοσία του συλλόγου, αλλά έκοψαν και την πρωτοχρονιάτικη πίτα όπου το φλουρί κέρδισε η κα Λίτσα Αποστόλου. 

Σχόλια