ΣΚΕΠΑΣΤΗ-ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ 2-0: Νίκη σωτηρίας για τους γηπεδούχους

Μία νίκη που της δίνει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση πέτυχε στην έδρα της η ομάδα της Σκεπαστής.

Επικράτησε με 2-0 του Παντριαδικού, τον έφτασε στους 15 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι έμπλεξαν σε περιπέτειες, καθώς τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα τους έχουν φέρει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.



Mάλιστα, η Σκεπαστή είχε νικήσει και στην Τριάδα, οπότε θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.

Στο α' ημίχρονο η Τριάδα ήταν πιο κινητική και απείλησε την αντίπαλη εστία. Ομως, ο γκολκίπερ της Σκεπαστής Σωτηρόπουλος κράτησε όρθια την ομάδα του.

Στο β' ημίχρονο το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό και αυτό βοήθησε τους γηπεδούχους να βρουν χώρους και να σημειώσουν δύο γκολ σε 20 λεπτά.

Στο 56' από σέντρα του Τηλιόπουλου, ο Καραβάς (μπήκε αλλαγή στο ματς στο 44') βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 77' από εκτέλεση φάουλ, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης (του Βασ.) Θαλασσινός εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα και έκανε το 2-0.

Στο 89' ο Τσούπρος της Σκεπαστής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Σε γενικές γραμμές η νίκη της Σκεπαστής κρίνεται δίκαιη, καθώς στο β' ημίχρονο εκμεταλλεύτηκε τα λάθη των αντιπάλων, ενώ η Τριάδα στο α' ημίχρονο ήταν άστοχη, όσες φορές βρέθηκε σε θέση βολής. 

Με τη φανέλα της Σκεπαστής αγωνίστηκε ο στράικερ Δημήτρης Ζουζουλής, που επέστρεψε στην ομάδα της Β. Εύβοιας μετά από έξι μήνες.

Διαιτησία: Βρακάς, Αργύρης - Κοντογιαννίδης.

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Βαγγέλης Μπεκάκος): Σωτηρόπουλος, Ιωαν. Αθ. Θαλασσινός, Ντέντης (44' Καραβάς), Καλλίτσης, Τσούπρος, Κωνσταντός, Γεωργίου (61' Ζουζουλής),  Ι. Β. Θαλασσινός, Τηλιόπουλος, Θαν. Θαλασσινός (93' Κάβουρας), Δημ. Γερογιάννης (92' Π. Γερογιάννης).

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Αναστασίου (15' Πασάι), Χαζαρίδης, Μάλλιαρης, Τσαλιαγκός, Γιωρ. Χασάνδρας, Βαξεβάνης (75' Σκευοφύλαξ), Τσούτσης, Μουτουσίδης, Δημ. Χασάνδρας (88' Κ. Παπακωνσταντίνου).
ΠΗΓΗ

Σχόλια