Το πάθος του για τις μοτοσικλέτες έστειλε στον τάφο τον 26χρονο Μάριο

Οι μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού ήταν το πάθος του 26χρονου Μάριου Λούπου, από την Μυτιλήνη, ο οποίος συμμετείχε συχνά σε αγώνες ταχύτητας. Αυτό το πάθος τον έστειλε στον τάφο, το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου.


Ο θάνατός του ήρθε αναπάντεχα, μέσα στο ... ίσωμα (όπως λέει ο λαός) και προκάλεσε σοκ στους γονείς και στη σύζυγό του, ενώ αφήνει ορφανό και ένα μικρό κοριτσάκι, που δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατερούλη του.

Το τροχαίο δυστύχημα, που του κόστισε την ζωή  σημειώθηκε στις  4 το απόγευμα του απόγευμα στο ύψος του κτηρίου του ΟΤΕ, στη Μυτιλήνη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 26χρονος εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα ακριβώς έξω από καφετέρια, στην οδό Βουρνάζων.

Αποτέλεσμα της σφοδρής πρόσκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός του 26χρονου. Παρά την άμεση μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης τελικά ο 26χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του λίγο πριν τις 6 το απόγευμα.
ΠΗΓΗ

Σχόλια