ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΙΔΗΨΟΣ 3-1: Επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες σε ένα ματς με πολλά νεύρα

Τέσσερις κόκκινες αναγκάστηκε να δείξει ο διαιτητής Γιώργος Λάμπρου.








Στις νίκες επέστρεψε ο Ηρακλής Ψαχνών, που είχε να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας ...κάτι περισσότερο από δύο μήνες.

Τελευταία φορά είχε επικρατήσει με 1-0 του Λήλα στα Ψαχνά στις 19 Νοεμβρίου 2017.

Από τότε μετρούσε μόνο ισοπαλίες και ήττες, ενώ σεφτέ στις νίκες στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο του Ηρακλή έκανε ο Αγγελος Βογιατζής (μετά από δύο ισοπαλίες με Μακρυκάπα εντός και ΟΣΦΧ εκτός).

Στο σημερινό ματς ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τέσσερις κόκκινες κάρτες, δύο για κάθε ομάδα.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς έχασε η Αιδηψός στο 24' με τον Αντριάν Μπιμπάι, που βρέθηκε σε καλή θέση και πλάσαρε, αλλά ο νεαποκτηθείς τερματοφύλακας του Ηρακλή Ψαχνών Νίκος Μώρος απέκρουσε με τα πόδια.

Στην επόμενη επίθεση (25') ο Ηρακλής Ψαχνών άνοιξε το σκορ (1-0). Ο νεαρός Τσούμαρης βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψαρρά, που είχε αφήσει την εστία του για να του κλείσει το δρόμο.

Μετά από τέσσερα λεπτά (29'), ο Σαμπάι, με ένα μακρινό ξαφνικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μώρου -που δεν πρόλαβε ν' αντιδράσει αυτή τη φορά- και έκανε το 1-1.

Στο 41' ο Ηρακλής Ψαχνών ξαναπήρε το προβάδισμα (2-1) με ένα εξαιρετικό σουτ του Θεόφιλου Σπανού έξω από την περιοχή. Θυμίζουμε ότι ο Σπανός που ήρθε από την Καστέλλα ήταν αυτός που χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του, στο προηγούμενο ματς με τον τοπικό Ολυμπιακό στη Χαλκίδα (ισοφάρισε στο 94').

Στο β' ημίχρονο το ματς ήταν πολύ νευρικό και στο 52' (στην ίδια φάση) είχαμε από μία αποβολή για κάθε ομάδα. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήραν οι Δούλος (Ηρακλής Ψαχνών) και Αντρ. Μπιμπάι (Αιδηψός).

Στο 58', όμως, ο Ηρακλής Ψαχνών "καθάρισε" το ματς. Ο Γκούρλας με σουτ στη γωνία της αντίπαλης εστίας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ψαρρά και έκανε το 3-1.

Στη συνέχεια είχαμε στο ματς άλλες δύο αποβολές και οι γηπεδούχοι με τους φιλοξενούμενους ...τέλειωσαν με εννιά παίκτες.

Για την Αιδηψό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 68' ο Καππές και στο 71' αποβλήθηκε επίσης με δεύτερη κίτρινη ο Γκούρλας του Ηρακλή Ψαχνών.

Διαιτησία: Λάμπρου, Καμπούρης - Ιωάννου.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Αγγελος Βογιατζής): Μώρος, Δούλος, Μαρίνος, Κουβούσης, Μπελίτσος, Τόλης, Χασαπίδης (90' Στούπας), Σπανός, Τσούμαρης (75' Ντούμας), Γκούρλας, Σίμωσης (85' Σιαράπης).

ΑΙΔΗΨΟΣ (Γιώργος Δημητρίου): Ψαρράς, Καπλανάι, Βασιλείου (76' Καραγκούνης), Καππές, Γλύκος, Σαμπάι (61' Στέκας), Ιντρ. Μπιμπάι, Αθανασίου (65' Παπατζίκος), Φώτου (80' Μάρκου), Αντρ. Μπιμπάι, Στεργίου.

Σχόλια