Η 4 ετών Αλεξάνδρα από το Αλιβέρι στην πασαρέλα του "Yes I Do"

Η πανέμορφη Αλεξάνδρα Α. από το Αλιβέρι, έκανε μια ευχή και η καλή νεράιδα του "Make A Wish Greece", την έκανε πραγματικότητα!


Η ομάδα του Yes I Do Catwalk by PANDORA είχε φέτος μια καταπληκτική ιδέα: να διοργανώσει το πιο ονειρεμένο και μαγευτικό catwalk που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, και μάλιστα για καλό σκοπό.
Σε ένα σκηνικό που θύμιζε παραμύθι, με λουλούδια, αμυγδαλιές, αλλά και ένα πέτρινο μονοπάτι, περπάτησαν 60 μοναδικές προσωπικότητες με νυφικές δημιουργίες από καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές μόδας.

Designers και celebrities ένωσαν τις δυνάμεις τους για να συνδράμουν στο σπουδαίο έργο του Make-A-Wish Ελλάδος, με αποκορύφωμα τη στιγμή που δύο πανέμορφα κοριτσάκια ευχής, η Αλεξάνδρα και η Σπυριδούλα, πραγματοποίησαν το όνειρό τους, περπατώντας στη πασαρέλα και κρατώντας το χέρι της εντυπωσιακά όμορφης Χριστίνας Μπόμπα! Το χειροκρότημα του κοινού ήταν άνευ προηγουμένου και η συγκίνηση απέραντη, μπροστά στη δύναμη των δύο αυτών ψυχών....

Ομολογουμένως βλέπουμε στα υπέροχα μάτια της Αλεξάνδρας την χαρά της ονειρεμένης ευτυχίας κι  ενώνουμε τις φωνές μας για να κάνουμε κι εμείς μια ευχή ...
''να σε καμαρώσουμε και να σε απολαύσουμε ένα μεγάλο, ευτυχισμένο κορίτσι να περπατάει φορώντας το δικό του νυφικό"
ΠΗΓΗ




Σχόλια