Φροντιστήρια Πουκαμισάς στα Ψαχνά: Μελέτη Γυμνασίου και Λέσχη Αριστείας


Τα φροντιστήρια ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ Ψαχνών τη φετινή χρονιά, έχουν εντάξει  πρωτοποριακά, αλλά και ταυτόχρονα οικονομικά, ευέλικτα εκπαιδευτικά προγράμματα.


ΜΕΛΕΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ   και    ΛΕΣΧΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ


ΜΕΛΕΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Το πιο ασυναγώνιστο πρόγραμμα φροντιστηριακής στήριξης στην περιοχή μας! Οι μαθητές μας βλέπουν πραγματική απόδοση στα καθημερινά μαθήματα του σχολείου τους και εξαιρετικές αποδόσεις στις βαθμολογίες τους σε διαγωνίσματα και τεστ. Πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα, απευθυνόμενο σε μαθητές που επιθυμούν οργάνωση, μεθοδικότητα, αποκλειστικά στραμμένο στις καθημερινές ανάγκες τους που θα τους γλιτώνει από πολύωρο διάβασμα στο σπίτι. Ασυναγώνιστο οικονομικά πρόγραμμα, έχει τρομερή ανταπόκριση στους μαθητές και συντελείται μόνο από αποκλειστικά εξειδικευμένους και αξιολογημένους καθηγητές.

ΛΕΣΧΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ
Για πολύ καλούς και άριστους μαθητές, που επιθυμούν το πιο καλομελετημένο πρόγραμμα προσαρμοσμένο τις δικές τους ανάγκες. Στόχος, η τελειοποίηση των δυνατών  γνωστικών τους σημείων και η ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων τους.
 Αποκλειστικά από εξειδικευμένους στα προγράμματα καθηγητές.

Υποτροφία:

υποτροφία ενός μήνα δωρεάν για τους μαθητές με άριστη βαθμολογία

Πληροφορίες και ενημερώσεις για τα νέα μας προγράμματα εντός φροντιστηρίου και για ραντεβού στο τηλ. 2228300436
Βρείτε μας στο Facebook, για συνεχή ενημέρωση και πληροφορίες και για τις δραστηριότητες των φροντιστηρίων μας στη σελίδα Φροντιστήρια Πουκαμισάς Ψαχνά.

Σχόλια