Ο Λεβέντης πρότεινε κυκλικό κόμβο στη Χαϊνά



Με αφορμή τη συζήτηση για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στο κόμβο Βασιλικού προς Λευκαντί αλλά και την επαναρύθμιση των φαναριών επί της Ληλαντίων, στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκιδέων, τη δική του πρόταση αναφορικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανέφερε ο Νίκος Λεβέντης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ρεύμα Ανατροπής» έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επικινδυνότητα που ενέχει για αυτοκίνητα και πεζούς η διασταύρωση Χαϊνάς και 25ης Μαρτίου, απέναντι από το γήπεδο Χαλκίδας. Αναφέροντας χαρακτηριστικά, ότι πεζοί και οδηγοί παίζουν καθημερινά τη ζωή τους κορώνα γράμματα ενώ το σημείο δέχεται ιδιαίτερο φόρτο καθώς βρίσκονται αρκετές τράπεζες και καταστήματα εκεί.

Αυτό που έκανε, όμως, ιδιαίτερη εντύπωση ήταν η πρόταση του κ. Λεβεντη για δημιουργία κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση. Μάλιστα, ο Νίκος Λεβέντης παρουσίασε τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στο σημείο ως την ιδανική λύση, που αν ωστόσο δεν είναι δυνατή κατασκευαστικά πρέπει άμεσα να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες, ως αντίμετρο.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Βασίλης Καθαροσπόρης ακούγοντας την πρόταση Λεβέντη χαμογέλασε ως ένδειξη συμφωνίας στα λεγόμενα του και επισήμανε πως «πράγματι στην Λ. Χαϊνά χρειάζεται να γίνει κόμβος, αλλά για σκεφτείτε να γίνει, δύσκολα θα το αποδεχθεί ο πολίτης, όπως πάντα»

Σχόλια