ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΚΟΣΚΙΝΑ 2-1: Σημαντική νίκη σε ματς ...τελικό

Μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη για την παραμονή πήρε σήμερα ο Παντριαδικός, που επικράτησε με 2-1 (στην έδρα του) της ομάδας των Κοσκίνων, τα οποία βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή θέση και πλέον, βλέπουν τον υποβιβασμό κατάματα.


Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 32' με γκολ του Μουτουσίδη, ενώ στο 40' ο Δημολιάνης έχασε μεγάλη ευκαιρία -σε τετ α τετ- για να ισοφαρίσει.

Τελικά το 1-1 δεν αποφεύχθηκε για τον Παντριαδικό, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο 44' ο Λαθουράς βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε για την ομάδα των Κοσκίνων, προμηνύοντας ένα συναρπαστικό β' ημίχρονο.

Εκεί όπου ο Παντριαδικός μπήκε πιο δυνατά και έχασε ευκαιρία στο 58' με τον Γ. Τσαλιαγκό, που πλάσαρε από καλή θέση, αλλά αμυντικός των Κοσκίνων πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα πριν γίνει το "κακό" για την ομάδα του.

Στο 60' ωραίο σουτ του Χασάνδρα απέκρουσε ο Τριανταφύλλου, ενώ στο 69' ο Τσούτσης σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Τελικά, το νικητήριο γκολ για τον Παντριαδικό μπορεί να ...άργησε, αλλά ...ήρθε.

Στο 70' ο Δημήτρης Χασάνδρας με ψηλοκρεμαστό σουτ σκόραρε για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν και έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ενα γκολ που ο Χασάνδρας θα το θυμάται για καιρό, καθώς χάρισε στην ομάδα του την πολυτιμότερη νίκη ...μέχρι την επόμενη.

Διαιτησία: Χουλιάρας, Καμπούρης, Μουρτίκας.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Ευαγγελινός, Καραμπέτσος, Μάλλιαρης, Χαζαρίδης, Γκρινιάρης, Τσαλιαγκός, Γ. Χασάνδρας, Βαξεβάνης, Μουτουσίδης (87' Παπακωνσταντίνου), Τσούτσης, Δ. Χασάνδρας (75' Σκευοφύλαξ).

ΑΟ ΚΟΣΚΙΝΩΝ (Σάκης Αθανασίου): Τριανταφύλλου, Δήμου, Μπεϊνόγλου (62' Κ. Μπασινάς), Πεππές, Κόλλιας, Παριανός, Κοκκάλας, Βλάχος, Δημολιάνης, Λαθουράς, Καλαβρής.
egnomi

Σχόλια